Ügyfélszolgálati kapcsolattartóink


Szervizzel, alkatrésszel, aktuális akciókkal kapcsolatos kérdésekben az ügyfeleink rendelkezésére állnak mozgó ügyfélszolgálati kapcsolattartóink.
 
 
 

Ingyenes állapotfelmérés

Szervizünkben egy 15 perces ingyenes állapotfelmérést végzünk ügyfeleink számára.

Az állapotfelmérés az alábbiakra terjed ki:

 • Akkumulátor telítettségi szint ellenőrzés
 • Fagyálló szint ellenőrzés
 • Levegőrendszer ellenőrzés
 • Ablakmosó folyadék ellenőrzés

 

 

Hasznos információk

 • „Egyperces szabály” – Új tachográf szabályozás 2011. október 1-jétöl

  Az új rendelet lehetővé teszi a szállítmányozók számára, hogy növeljék termelékenységüket, valamint kiemelkedő fontosságú azok számára, akik jelentős számú kirakodást igénylő szállítást végeznek. Az így nyerhető további vezetési idő jelentős lehet. A különböző országokban végzett helyszíni tesztek azt mutatják, hogy a szállítmányozó átlagosan naponta 45 perc további vezetési időt halmozhat fel. Számos esetben a tevékenységek rögzítésének ez az új módja a vezetésiidő-túllépések számának csökkenését is eredményezheti.

  „Minden perc számít”. Így lehet a legjobban leírni a DAF új digitális tachográfjaiba beépített funkciókat. Ezek az új digitális tachográfok megfelelnek a 2011. október 1-jén hatályba lépő 1266/2009/EK EU-rendeletben foglalt összes követelménynek. A jogszabályi változások lehetővé teszik a szállítmányozók számára a hatékonyság és a termelékenység további növelését.

  A DAF tachográfok mellett ügyfeleinek mostantól a TRP termékcsalád összes gyártmányú teherautójához kínálhat új tachográfokat 2011 októberétől minden új gépjárműre új generációs tachográfot kell felszerelni. Továbbá előnyös és költséghatékony is az ügyfelek számára, ha meglévő flottájukat egy új generációs digitális tachográffal szerelik fel. Ez a befektetés átlagban hat hónap alatt megtérül!

 • Új európai szabályozás a jelzőszalagra vonatkozóan

  Tudta, hogy új európai szabályozás lépett életbe 2011. július 10-én az újonnan regisztrált kamionoknál és pótkocsiknál a fényvisszaverő jelzőszalagra vonatkozóan? Ez egyaránt vonatkozik a kamionok és pótkocsik oldalán és hátulján lévő szalagokra.

  Az ENSZ technikai bizottsága (UNECE) módosította az előírásokat a 48. rendeletben, és kötelezővé teszi a kamiontulajdonosok számára egy extra jelzés elhelyezését oldalt és hátul. Az előírás a 7,5 tonnát meghaladó új kereskedelmi járművekre, valamint a 3,5 tonnát meghaladó új pótkocsikra vonatkozik. Minden jelzőszalagot tanúsítani kell az ECE 104 rendelettel összhangban. A rendelet meghatározza az alkalmazható fényvisszaverő anyagra vonatkozó szabványt, valamint annak kötelező elhelyezési helyét a járművön.

  A TRP termékcsalád 3M jelzőszalagot kínál az ECE 104 előírásnak megfelelő maximális fényerővel, és alkalmas:

  • - A ponyvás pótkocsikhoz
  • - A merev pótkocsikhoz
  • - A tartálykocsikhoz
 

Az irány ide
Hungarotruck Kft.