A leghatékonyabb módja a tehergépkocsi folyamatos üzemben tartásának.

Kiválóan képzett műhelyszakembereink bármilyen típusú és életkorú jármű javításával, karbantartásával és alkatrészellátásával kapcsolatban segítséget tudnak nyújtani. Ha pedig váratlan meghibásodás következik be, a DAF International Truck Service szolgáltatására mindig számíthat.

 

Bejelentkezés a szervizbe

Szervizbe bejelentkezés történhet közvetlenül telefonon keresztül is, csak hívnia kell a munkafelvételt, és kollegáink készségesen állnak rendelkezésére, hogy megtalálják az Önnek leginkább alkalmas időpontot.

Szerviz igénylésére e-mailben is van lehetőség, ehhez kérjük, hogy az alábbi kérelmet küldje el hozzánk.

 
További információ a daftrucks.hu oldalon
 
 

 

5 érv a DAF-műhelyek mellett

 

A vállalkozásra szabott javítási és karbantartási szolgáltatások


DAF MultiSupport programunk a rendelkezésre állási idő növelésére, az árak kézben tartására és a kockázatok csökkentésére alkalmas szolgáltatási csomagok kínálatát nyújtja. Ön saját maga állapítja meg a szolgáltatási szintet, amelyet akár a pótkocsi-felszerelésre és/vagy -felépítésre is kiterjeszthet. Így garantálhatja, hogy flottája tökéletesen karbantartott állapotban maradjon, járművei pedig maximális rendelkezésre állási idővel működjenek. Ami pedig ugyanilyen fontos, Ön alapvető üzleti tevékenységére összpontosíthat.


További információ a daftrucks.hu oldalon
 
uptime plus
DAF-International-Truck-Service

Segélyszolgálat

Meghibásodás vagy más váratlan helyzet esetén tökéletesen megbízhat a DAF International Truck Service (ITS) szolgáltatásban. Az ITS a nap 24 órájában, a hét minden napján, az év 365 napján elérhető. Tapasztalt kezelőink minden szükséges segítséget megadnak annak érdekében, hogy tehergépkocsija minél hamarabb folytathassa az útját.

További tudnivalók

Hívja a DAF ITS-t: +31 40 214 3000
Az Ön elérhetőségi adatai
Ennek a mezőnek a kitöltése kötelező.
Ennek a mezőnek a kitöltése kötelező.
Kérjük, érvényes e-mail-címet adjon meg.
Ennek a mezőnek a kitöltése kötelező.
Ennek a mezőnek a kitöltése kötelező.
Ennek a mezőnek a kitöltése kötelező.
 

Az irány ide
Hungarotruck Kft.