Hungarotruck-header

Hungarotruck Kft.

 


A Hungarotruck Kft. üdvözli Önt!

Cégünk telepén Magyarország legnagyobb és legjobban felszerelt DAF javító- és fenntartó bázisa került kiépítésre, mely szinte személyre szabható megoldásokkal segíti az ügyfelek szállítási feladatainak leghatékonyabb elvégzését.

 
New Generation DAF XG+

A DAF átlép jövő időbe az új generációs XF, XG és XG⁺ típusaival

További tudnivalók

 

A Hungarotruck hozzáadott értéke

 

Dealer advice
Szakértő értékesítési tanácsadás

A DAF értékesítési tanácsadók olyan szállítási szaktanácsadók, akik fejlett eszközökkel támogatott átfogó tudásuk birtokában meghatározzák az Ön tehergépkocsis alkalmazási területéhez szükséges pontos specifikációkat.

DAF dealer
Kiváló minőségű szolgáltatás

DAF-márkakereskedője rendelkezik azokkal a szakképzettségekkel és jártasságokkal, amelyek birtokában segítséget nyújthat Önnek minden javítási és karbantartási munkában. A fejlett diagnosztikai berendezéseknek és szakképzett szervizszakembereknek köszönhetően megőrizheti a tehergépkocsi legmagasabb hatékonysági szintjét.

PACCAR Parts
Mindig a megfelelő alkatrész 24 órán belül

Ha saját műhelye van, DAF-márkakereskedéseink gyakorlott munkatársai segítenek a megfelelő alkatrészek megtalálásában. A DAF-alkatrészeken kívül DAF-márkakereskedőjénél több mint 80 000 TRP alkatrész közül is választhat bármilyen márkájú tehergépkocsihoz, pótkocsihoz, hátsó emelőhöz és felépítményhez, és műhelyben használatos eszközöket is forgalmazunk.

 
 

 A legújabb DAF-hírek

A legújabb DAF-hírek

 


 
 
 

Kapcsolat és nyitva tartás

Vevőszolgálati osztály

H - P 06:00 - 22:00

Szo 06:00 - 14:00

Általános és igazgatási

Nemzetközi szervizhálózat

Alkatrészosztály

Szervizrészleg

Értékesítési osztály

Used Trucks

Raktár

Műhely

H - P 06:00 - 22:00

Szo 06:00 - 14:00

 

Az irány ide
Hungarotruck Kft.