Download
  • 2022. december 28., szerda
  • DAF Hungary Kft.
 

A Hungarotruck Kft. pénzadománnyal támogatta a Bethesda Gyermekkórházat, és a Bethesda KIDSz-et

A Hungarotruck Kft. úgy döntött, hogy rendhagyó módon idén karácsonykor az év végi ajándékokra szánt összeget jótékonysági célra fordítja. A pénzadományt a Bethesda Gyermekkórház és annak társintézménye, a Bethesda KIDSz kapta. A két intézmény szoros szakmai együttműködésének eredménye az a teljeskörű egészségügyi és szociális elláttás, amelyben az arra rászoruló gyermekek részesülnek.

 
Hungarotruck kft felajnls 2022
 

Az idei év minden szempontból más, mint az eddigiek. A cél az volt, hogy szebbé tegyük ezt az nem kevés kihívással tarkított évet. A Hungarotruck Kft. arra a döntésre jutott, hogy azzal adja a legtöbbet, ha segít. Decemberben Szentpáli-Gavallér Péter, a Hungarotruck Kft. ügyvezetője örömmel adta át az utalványt Dr. Velkey Györgynek, a kórház főigazgatójának és Topolánszky-Zsindely Katalinnak, a Bethesda KIDSz intézményvezetőjének.

A Bethesda Kórház számára fontos az átláthatóság, így az adományátadáson a gyerekek nagy kedvence, a gyógyító miniló, Vertigó is tiszteletét tette, betekintést engedve ezáltal a két intézmény működésének azon szegletébe, amely a miniló által nyújtott terápia, és ami sokak számára ismeretlen. Vertigó hitelesen mutatta be a kórház misszióját: a Bethesda több mint kórház!

A Hungarotruck Kft. ennek az adománynak az átadásával további közös programok alapját kívánta megteremteni. A jövőben nagy szeretettel várja a gyógyulni vágyó gyermekeket és hozzátartozóikat a budapesti telephelyén, és örömmel vesz részt olyan, a Bethesda által szervezett kültéri rendezvényeken, ahol a gyerekek kívül-belül megcsodálhatják a cég által forgalmazott DAF kamionokat. Ki tudja, talán közülük kerül ki a jövő szállítmányozója, kamionsofőrje?!

 

 

További információ:

DAF Hungary Kft.
Mile Orsolya +36 (30) 256 0469
Marketing asszisztens