Download
  • 2024. március 28., csütörtök
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V
 

A DAF Trucks három díjat nyert el a Fleet News Awards 2024-díjátadón

A DAF Trucks vállalatot a második egymást követő évben jutalmazták meg „az év flottagyártója” címmel a londoni Fleet News Awards 2024-díjátadón. Emellett a DAF két díjat is kapott áruterítő tehergépkocsi-alvázaival: a sokoldalú XD és LF városi áruterítő tehergépkocsi elnyerte a „Legjobb tehergépkocsi-alváz” címet a 12 tonna alatti, illetve 12 tonna feletti kategóriában.

 
01-DAF-Trucks-secures-three-awards-at-Fleet-News-Awards-2024-cropped
DAF három díjat nyert a londoni Fleet News Awards 2024-díjátadón.
 

A Fleet News Awards-díjátadót évente rendezik meg, hogy elismerjék és díjazzák a tehergépkocsi-flottákkal foglalkozó, kiemelkedő teljesítményű vállalatokat és tehergépkocsikat. A zsűrit egy független, üzleti szakemberekből álló testület alkotja.

A DAF Trucks ismét elnyerte az „év flottagyártója” díjat. A zsűri így nyilatkozott: „Kiváló márkakereskedői hálózatának támogatásával a DAF ismét bizonyítja, hogy a legjobb termék- és szolgáltatási ajánlattal rendelkezik a flottamenedzserek és szállítmányozók számára.”

A legjobb tehergépkocsi-alvázak

A sikeres LF és XD típusnak köszönhetően a DAF nem kevesebb, mint két „legjobb tehergépkocsi-alváz” díjat kapott. Az LF a legjobb tehergépkocsi címet nyerte el a 12 tonna alatti kategóriában, míg az XD-t a 12 tonna feletti szegmensben a legjobb tehergépkocsi-alváznak választották.

A bírákat lenyűgözte az LF: „Az XB-vel megegyező jellemzőkkel rendelkező LF kiváló, bevált hajtáslánccal rendelkező tehergépkocsi. Kényelmes fülkéjének, kivételes manőverezhetőségének és kiterjedt márkakereskedői hálózatának köszönhetően számos fuvarozó számára tökéletes választás. Egyértelműen a kategória legjobbja.”

A zsűri a DAF XD-t is nagyra értékelte: „Az XD dízel- és elektromos változataival minden célra alkalmas hajtásláncokat kínál. Modern, jó műszaki jellemzőkkel rendelkező tehergépkocsi, amely kiváló vezetési környezetet biztosít, ráadásul akadálytalan kilátást kínál a vezetőülésből. A DAF élen jár a biztonság terén.”

 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

Rutger Kerstiens