Download
 • 2024. február 1., csütörtök
 • Eindhoven
 • DAF Trucks N.V.
 

A DAF kihirdette „A 2024-es év nemzetközi DAF-márkakereskedőjét”

Európai márkakereskedőket díjaztak

A cseh NEVA Group vállalat nyerte el a „2024-es év nemzetközi DAF-márkakereskedője” címet a DAF malagai nemzetközi márkakereskedői találkozóján Spanyolországban a minden területen nyújtott kiváló ügyfélélmény elismeréseként. „A kiválóság iránti megingathatatlan elkötelezettségével a NEVA Group lett a 2024-es díj megérdemelt nyertese” – jelentette be Bart Bosmans, a DAF Trucks marketing és értékesítési igazgatója, az igazgatótanács tagja.

 
DAF names International Dealers of the Year 2024
A cseh NEVA Group nyerte el „A 2024-es év nemzetközi DAF-márkakereskedője” címet a DAF nemzetközi márkakereskedői találkozóján. A díjat Dick Leek, a PACCAR Parts Europe vezérigazgatója (l), Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója (balról a második) és Bart Bosmans, a DAF Trucks marketing és értékesítési igazgatója (jobbra) adták át. Ondřej Růžička, a NEVA Csoport vezérigazgatója.
 

A DAF minden év januárjában elismeri a legjobb teljesítményt nyújtó márkakereskedőit. Azokat díjazza, akik kiváló ügyfél-elégedettséget, kivételes üzleti teljesítményt és kiemelkedő értékesítési (és vevőszolgálati) eredményeket érnek el. Az a márkakereskedő kapja meg „Az év nemzetközi márkakereskedője” megtisztelő címet, aki minden területen kiemelkedő teljesítményt nyújt.

„Első helyen az ügyfél-elégedettség terén”

A NEVA Group, amely a cseh Nýřany városban működtet telephelyeket, folyamatosan befektet munkavállalóinak továbbképzésébe, komoly erőfeszítéseket tesz az üzleti növekedés érdekében, és elkötelezett az ügyfélélmény folyamatos növelése mellett. „Az idei év nemzetközi DAF-márkakereskedője bebizonyította, hogy tökéletes partnere ügyfeleinek” – emelte ki Bart Bosmans a márkakereskedői díjátadó ünnepségen. „A NEVA Group az ügyfelek elégedettsége iránti kivételes elkötelezettségével folyamatosan kiváló eredményeket ér el.”

Bart Bosmans marketing- és értékesítési igazgató hozzátette: „A NEVA Group kiváló értékesítési tanácsadásával, hosszú nyitvatartási idejével és lenyűgöző „első alkalommal sikeres” műhelyteljesítményével emelkedik ki. Nem meglepő, hogy a NEVA Group piaci részesedése jelentősen meghaladja a nemzeti átlagot.”

PACCAR Parts és PACCAR Financial díjak

„Az év nemzetközi PACCAR Parts márkakereskedője” címet a TH Trucks Romania DAF-márkakereskedő nyerte el, amely 11 telephelyével és TRP boltjaival kiváló országos lefedettséget biztosít. Dick Leek, a PACCAR Parts Europe ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „A műhelyeiben kínált minőségi szerviz mellett ez a márkakereskedő 12 jól képzett külső értékesítőjével nagy hangsúlyt fektet az alkatrész-kiskereskedelemre is. A TH Trucks Romania olyan programok segítségével növeli piaci lefedettségét, mint a PACCAR Parts Fleet Services (flottaszolgáltatások) és az eCommerce (e-kereskedelem).”

Gerrit-Jan Bas, a PACCAR Financial Europe ügyvezető igazgatója, a Dél-Olaszországot lefedő Delcom márkakereskedőnek ítélte „Az év nemzetközi PACCAR Financial márkakereskedője” címet céljainak jelentős túlszárnyalása miatt. Gerrit-Jan Bas így nyilatkozott erről: „A Delcom tökéletesen példája annak, hogyan képesek a PACCAR Financial kiváló termékei és szolgáltatásai a Delcom elkötelezettségével kiegészülve támogatni ügyfeleinket a DAF-tehergépkocsik beszerzésében, optimalizálva hatékonyságukat és nyereségességüket.”

Az év nemzetközi DAF-márkaszervize

A DAF a legjobb vevőszolgálati és szervizteljesítményt nyújtó márkakereskedőt is elismerésben részesítette. Ezt a címet a lengyel ESA Trucks nyerte el (Godzieszów, Ilowa, Poznan, Swiecko, Konin, Ostrow és Zielona). Twan Winters, a DAF Trucks vevőszolgálati igazgatója így számolt be az eredményről: „Az ESA egy új szervizbe fektetett be, és teljes körű továbbképzésben részesítette az összes technikusát és szerviztanácsadóját. Mindenekelőtt azonban az ESA műhelyei közel 100%-os „első alkalommal megfelelő” értékelést kaptak a legmagasabb ügyfél-elégedettség alátámasztására.”

Arany és ezüst díjak

A DAF hagyományosan arany és ezüst díjjal is jutalmazza számos márkakereskedőjét kiváló teljesítményükért:

Arany díj:

 • Van Tilburg-Bastianen Groep (Hollandia),
 • ESA Group (Dánia),
 • DESK Holding/EBB (Németország)
 • Chassis Cab (Egyesült Királyság).

Ezüst díj:

 • Ford & Slater (Egyesült Királyság),
 • Groupe Lefevre (Franciaország),
 • Tschann Nutzfahrzeuge (Ausztria)
 • Loven Eschweiler (Németország),
 • Garage H. Aerts (Belgium),
 • Whole and Retailer (Spanyolország),
 • Officina Veicoli Industriali Piacenza (Olaszország)
 • Cron (Franciaország).

A több mint 1 100 európai és külföldi helyszínnek köszönhetően a DAF ügyfelei mindig biztosak lehetnek abban, hogy van a közelükben egy márkakereskedő vagy szerviz. A DAF-márkakereskedők első osztályú ügyfélszolgálatot, valamint a szolgáltatások és támogatás teljes körű választékát kínálják számukra annak érdekében, hogy növelhessék rendelkezésre állásuk idejét, és csökkenthessék üzemeltetési költségeiket.

 

 
 

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com

Rutger Kerstiens