DAF Connect


Növelje tovább a jövedelmezőséget piacvezető flottakezelő rendszerünkkel

  • A testre szabható, felhasználóbarát online felület egyértelmű tájékoztatást nyújt a jármű helyzetéről, az üzemanyag-fogyasztásról, a futásteljesítményről, a flottakihasználtságról és a holtidőről.
  • A Live Fleet nézet funkció a flotta helyzetével kapcsolatos összes szükséges információt megadja az optimális tervezés érdekében, a megtett távolságokat, az útvonalakat, valamint a vezetési időt is beleértve.
  • Egyénileg meghatározott riasztásokat is kaphat, amikor eltérések tapasztalhatók a sebesség, az útvonal, a helyzet és az üzemanyag-fogyasztás terén, hogy azonnal megtehesse a szükséges intézkedéseket.

Nagyobb rálátással a nagyobb nyereségért


Szeretne folyamatos áttekintést kapni flottája teljesítményéről?

A DAF Connect rendszerrel mindezt megteheti! Új flottakezelő rendszerünk segítségével az alkalmazottaiból és járműveiből is a legjobbat hozhatja ki.

DAF-connect-infographic

Valós idejű információk az optimális teljesítmény érdekében

A DAF Connect gyorsan ellátja Önt a járművezetőire, tehergépkocsijaira és logisztikai folyamataira vonatkozó legfrissebb adatokkal. Ezek az információk az év 365 napján, napi 24 órában elérhetők az interneten keresztül, ami segít megnövelni járműve rendelkezésre állását, csökkenteni üzemeltetési költségeit, és optimalizálni logisztikai hatékonyságát. Ismerje meg az új, rugalmas flottakezelő rendszert — bármit szállít, és bárhol tartózkodik is Európában, a DAF Connect garantáltan javítja a munkavégzés nyereségességét.

Megfigyelés

A DAF Connect valós idejű áttekintést nyújt Önnek járművezetőjének teljesítményéről, valamint járműve állapotáról és teljesítményéről a világon bárhol és bármikor. Ehhez mindössze egy PC-re vagy laptopra van szüksége.

Lépjen előre

A DAF Connect rendszer térképen leköveti járműveinek aktuális helyzetét, és áttekintést nyújt Önnek a teljesítményekről és a megtett útvonalakról. Egy pillanat alatt megtekintheti az összes indulási és érkezési időpontot, ami lehetővé teszi Önnek, hogy optimalizálja járműveinek felhasználását, és ezáltal cége termelékenységét.

Előrelátás

A DAF Connect rendszer által szolgáltatott adatok alapján a karbantartást még pontosabban rá lehet szabni az Ön flottájára és üzleti modelljére. DAF-márkakereskedője proaktív módon segíti Önt a karbantartási és a javítási munkák ütemezésében és elvégzésében, az Ön számára kényelmes időpontokban.

Szeretne többet tudni a DAF Connect rendszerről?

Bármit és bárhová szállítson Európában, a DAF Connect rendszerrel DAF-márkakereskedőink segítenek nagyobb profitot elérni.