Legutóbbi új teherautó átadásaink

T+F Kft.

DAF-Hungarotruck-T-F-400
A T+F Kft. 25 éve dolgozik a nemzetközi ömlesztett áruszállításban. A cég fejlődését az tette lehetővé, hogy folyamatosan lépést tartottak a piaci igényekkel, állandóan megújultak.

Tóth-Trans'89 Kft.

DAF-Hungarotruck-Toth_Trans89-400
Már három Euro 6-os DAF XF nyerges vontatót üzemeltet a marcali Tóth-Trans’89 Kft., ezek közül az egyiket a „Vezess a holnapért” kampány keretében szerezte be a cég. Mivel részben új technológiáról van szó, Tóth Ferenc ügyvezető igazgató a két nem kampányos járműre is megkötötte a Full Care teljes körű javítási és karbantartási szerződést.

Transmobil Kft.

DAF-Hungarotruck-Transmobil-400
Átvette első Euro 6-os DAF XF nyerges vontatóját a marcali Transmobil Kft., mégpedig a „Vezess a holnapért” kampány keretében, így a képen látható jármű futásteljesítménye is hozzájárul majd ahhoz, hogy a Hungarotruck Kft. minél több tölgyfát ültessen hazánkban.

Kalfus és Salló Kft.

DAF-Hungarotruc-Kalfus-400
A 2007-ben alapított fuvarozással foglalkozó Kalfus és Sallo Kft. idén nyáron több DAF Euro6-os kamionnal bővítette járműparkját.

Gajdácsi Ferenc

DAF-Hungarotruc-Gajdacsi-400
A régóta szállítással foglalkozó Gajdácsi Ferenc idén nyáron több EURO 6 DAF kamiont vett át, a Vezess a Holnapért kampány keretében.

Pereznyák Trans

DAF-Hungarotruc-Pereznyak-400
Pereznyák Ferenc által alapított Pereznyák Trans 2006-ban alakult. A cég nemcsak fuvarozással hanem fuvarszervezéssel is akítvan foglalkozik.

Sárközi és Társa Bt.

DAF-Hungarotruc-Sarkozi-400
A fuvarozás és a szállítmányozás területén nagy tapasztalattal rendelkező Sárközi és Társa Bt. büszkén vette át új EURO 6-os járművét Sánta Attila értékesítőtől.

FüvaCop Kft.

DAF-Hungarotruc-FuvaCop-400
Újabb DAF Euro 6-os kamion került átadásra a Vezess a holnapért kampány keretében, az 1991-meg alakult FüvaCop Kft-nek. A Kft még családi vállalkozásként alakult mára azonban erős flotta áll rendelkezésükre a hazai és a nemzetközi fuvarok lebonyolításához.

Rolling Cars Kft.

DAF_RollingCars

Miután tavaly novemberben átvette első két Euro 6-os DAF XF nyerges vontatóját a Rolling Cars Kft., a kedvező tapasztalatok hatására idén februárban három további XF 460 Euro 6 Space Cab modellt szerzett be a húszéves múltra visszatekintő vállalkozás. Így már több mint 20 DAF vontató szolgál az összesen 57 nyerges szerelvényt, 20 középkategóriás tehergépkocsit és 35 furgont számláló flottában.

Klippel Kft.

DAF_Klippel

Immár három DAF teljesít szolgálatot az 1991-ben alapított Klippel Kft. flottájában, ezek közül kettő már Euro 6-os, egy CF 460 6x4 billencs és egy XF 460 Space Cab nyerges vontató. Az XF tavaly november óta közel húszezer kilométert futott belföldi és nemzetközi forgalomban egy nagytérfogatú billenőplatós félpótkocsival. „Hibátlanul és kedvező üzemanyag-fogyasztással dolgozik az Euro 6-os XF vontatónk, gépkocsivezetőink pedig szeretik a tágas fülkéjét és a sok tárolóhelyét.” – mondta Klippel József, a cég ügyvezetője. A fuvarozással, gépi földmunkával, gépjavítással és építőanyag-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás járműparkjában jelenleg 31 7,5 tonna feletti össztömegű tehergépkocsi található.

Ace Logistics Kft.

DAF_ACE

Már tíz Euro 6-os DAF XF 460 Space Cab vontató üzemel az ACE Logistics Kft. flottájában. A 2010-ben a belga Alders cégcsoport magyar leányvállalataként alapított vállalkozás a kezdetektől fogva csak DAF-okat szerez be, jelenleg 10 CF85.410 Euro 5, 34 XF105.460 Euro 5/EEV és 10 XF 460 Euro 6 nyerges vontató szerepel a járműparkban. „Az első 15 ezer kilométer alapján nagyon elégedettek vagyunk az Euro 6-os XF-ekkel, gépkocsivezetőink szerint csendesebbek, jobb az automatizált sebességváltójuk és oldalt jobb a kilátás az XF105-höz képest. Amennyiben az év második felében újabb beszerzése kerülne sor, ismét az XF-et választjuk majd.” – mondta Sörlei Szilárd ügyvezető.

BEA és Társa Bt.

DAF_Bea

Tavaly három Euro 6-os, 510 lóerős, Super Space Cab fülkés DAF XF nyerges vontatóval korszerűsödött a Bea és Társa Bt. flottája. A 25 évvel ezelőtt alapított vállalkozás profilja szárazáru-szállítás, illetve túlméretes áruk fuvarozása döntően német-magyar viszonylatban. Jelenleg 22 nyerges szerelvény, ezek közül 6 túlméretes szállításokhoz, és 2 platós tehergépkocsi alkotja a járműparkot. A nyerges vontatók mindegyike DAF, 19 XF105.460 Euro 5/EEV, 3 pedig XF 510 Euro 6 modell. Első DAF teherautóinkat az 1990-es évek közepén szereztük be, egyrészt a márkaszerviz közelsége, másrészt a minőséghez társuló kedvező ajánlat révén. Utána még más gyártmányú járműveket is vásároltunk, ám a DAF-ok jó üzemanyag-fogyasztása és megbízhatósága, valamint a kiváló szervizkiszolgálás miatt az ezredfordulót követően kizárólag ennél a márkánál maradtunk. Három hónapja álltak munkába az Euro 6-os XF-ek, azóta hibátlanul és az Euro 5-ösöknél is kisebb fogyasztással dolgoznak. Gépkocsivezetőink csendesebbnek és kényelmesebbnek találják az Euro 6-osokat, valamint jobb a sebességváltójuk. Idén 5 DAF XF beszerzését tervezzük.” – mondta Bea Ferenc tulajdonos..

Nitrogénművek Zrt.

DAF_Nitrogenmuvek

Megkezdte saját fuvarozási tevékenységét a Bige Holding cégcsoport, amihez elsőre 114 egyforma DAF CF 460 Euro 6 nyerges vontatót, illetve 52 függönyponyvás, 50 nagytérfogatú billenőfelépítményes és 24 tartányos félpótkocsit szerzett be. A cégcsoporthoz tartozó Nitrogénművek Zrt. vezetése ügyfeleinek magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében döntött a saját flotta üzembe állítása mellett. „Számunkra a járművek minél kisebb saját tömege, az egyedi igényeink rugalmas teljesítése, a magas színvonalú szervizháttér és a szoros leszállítási határidő jelentették a legfőbb elvárásokat. Ezek alapján a nyerges vontatók terén a DAF adta a legelőnyösebb ajánlatot” – mondta Suba Péter, a Nitrogénművek Zrt. kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

HOB OMEGA

DAF_HOB_Omega

Nemrég átvette első Euro 6-os DAF LF tehergépkocsiját a HOB-OMEGA Kft. Az 1996-ban alapított vállalkozás 1997 óta foglalkozik fuvarozással, fő profilja veszélyes áruk nemzetközi és belföldi fuvarozása. Flottájában tíz tehergépkocsi szerepel, a furgontól a nyerges szerelvényig jóformán minden össztömegkategóriát képviselve. Ezek közül kettő DAF gyártmányú, egy 2007-es LF 220 Euro 3 és az új LF 250 Euro 6 modell, mindkettő 12 tonna össztömegű. „Első DAF-unk 2007 óta különösebb problémák nélkül üzemel, és az új, Euro 6-os LF-fel is elégedettek vagyunk.” – mondta Horváth Béla ügyvezető igazgató.

Fóthi Kft.

DAF_Fothi

Tavaly szerezte be első DAF-ját a Fóthi Kft., egy XF 105.460 Euro 5 EEV Space Cab modellt, és idén év elején már a harmadik DAF is munkába állt a környei vállalkozás 11 nyerges ponyvás, illetve dobozos szerelvényt számláló flottájában. Ráadásul utóbbi már egy Euro 6-os XF 460 Super Space Cab, amellyel még kedvezőbbek az első tapasztalatok. Így hamarosan egy Euro 3-as vontatóját ugyanilyen XF 460-asra cseréli a cég.

Ritmo-Trans Kft.

DAF_Ritmo
Nemzetközi viszonylatban dolgozik a Ritmo-Trans Kft. idén év elején forgalomba állított DAF CF 280 Euro 6 Space Cab modellje. A 4X2-es fülke-alvázra 8,3 méter hosszú, függönyponyvás, emelőhátfalas plató került. A húsz évvel ezelőtt alapított beledi vállalkozás flottájában 11 tehergépkocsi szolgál, amelyek túlnyomó többsége DAF márkájú, a 12 tonnás LF-től az XF105 nyerges vontatóig.

ZF Hungária Kft.

DAF_ZF_Hungaria
Korántsem szokványos alkalmazási céllal szerezte be a ZF Hungária Kft. ezt a DAF LF 310 Euro 6 4x2 típusú, hatfokozatú automatizált sebességváltóval felszerelt, billenőplatós, 19 tonna össztömegű teherautót. Habár a jármű olykor teljes terheléssel közúton is közlekedik majd, korántsem árufuvarozási céllal, hanem egy termékfejlesztési projekt részeként, mint tesztjármű. Ez egyébként már a második DAF, amely a ZF Hungáriánál ilyen szolgálatot tesz.