Javítás és karbantartás

DAF-Multisupport-mainvisual Új DAF Multi Support szolgáltatásainkkal egy lépéssel tovább kerültünk abban a törekvésünkben, hogy minden ügyfelünk számára a legjobb megoldást nyújtsuk!

DAF MultiSupport ügyfél szolgáltatások

DAF MultiSupport ügyfél szolgáltatások

A DAF MultiSupport Care csomagokkal, a DAF Warranty Plus csomagokkal és a hátteret biztosító szervezettel standard és opcionális szervizek átfogó választékát nyújtjuk. A DAF MultiSupport szolgáltatások jóvoltából az alábbi hat előre definiált szervizcsomagból választhat:

MultiSupport-Overview-Services-HU

DAF MultiSupport Care+

MultiSupport-Icon-Care-DMS-HU 

Átfogó megelőző karbantartás biztosítása előre megegyezett havi díj alapján.

A DAF MultiSupport Care+ kiváló állapotban tartja tehergépjárművét.

DAF MultiSupport Warranty Plus - Driveline

MultiSupport-Icon-Warranty-Plus-Driveline-HU

A jármű hajtásláncán elvégzett szükséges javítások előre kifizetett ár ellenében.

Kiváló minőségű javítások korlátozott időtartamban.

DAF MultiSupport Warranty Plus - Vehicle

MultiSupport-Icon-Warranty-Plus-Vehicle-HU

A járművön elvégzett szükséges javítás előre kifizetett ár ellenében.

Kiváló minőségű javítások korlátozott időtartamban.

DAF MultiSupport Xtra Care

MultiSupport-Icon-Xtra-Care-HU

Átfogó megelőző karbantartást, a hajtásláncon végzett szükséges javításokat és útmenti segélynyújtást tartalmaz.

Akár 8 éven át biztosított az időben történő karbantartás, a magas színvonalú javítás és a jármű maximális kihasználhatósága.

DAF MultiSupport Flex Care

MultiSupport-Icon-Flex-Care-DMS-HU

Gondoskodás a teljes járműre vonatkozó átfogó megelőző karbantartási, valamint javítási munkákról, beleértve a kopó alkatrészek cseréjét.

A DAF MultiSupport Flex Care a legjobb műszaki állapotban tartja járművét. A csomag rugalmas javítási és karbantartási megoldást tartalmaz a tehergépjármű legtöbb szervizeléssel kapcsolatos aspektusával kapcsolatban.

DAF MultiSupport Full Care

MultiSupport-Icon-Full-Care-DMS-HU

Gondoskodás a teljes járműre vonatkozó átfogó megelőző karbantartási, valamint javítási munkákról, a kopó alkatrészek cseréjéről, a jogszabályban előírt vizsgálatokról és opcionális kiegészítő termékekről.

A legjobb csomag, amely mellett összes figyelmét az üzletmenetre fordíthatja.

Időtartam

DAF MultiSupport Warranty Plus csomagjaink - melyek akár 3 évre rendelkezésre állnak - tökéletesen illeszkednek a DAF MultiSupport Care csomagokhoz, melyek maximális időtartama 8 év. Ezzel a kialakítással szinte minden járműalkalmazásra és felhasználásra testreszabott szervizmegoldást lehet biztosítani.

MultiSupport-Overview-Services-2-HU

DAF MultiSupport előnyök

Több mint javítás és karbantartás

A szállítmányozási szegmensben minden eszköz a termelékenység maximalizálását és a költségek minimalizálását, a lehető legmagasabb tonnánkénti/kilométerenkénti profitot célozza. A DAF MultiSupport és az új Warranty Plus csomagjai annak a bővített DAF javítási és karbantartási csomagnak a testreszabott szolgáltatásokat biztosító építőkövei, amelyek megelőzik a kellemetlen meglepetéseket, ellenőrzés alatt tartják a havi költségeket, valamint biztonságos hátteret nyújtanak vállalatának. Mindez arról szól, hogy a legjobb termékekkel, a legjobb szolgáltatásokkal és a legjobb szervezeti háttérrel támogassuk a legjobb üzleti ajánlattételt.

  • Teljes pénzügyi ellenőrzés: A DAF MultiSupport fix, testreszabott és előre megállapított áron biztosítja a javítási és karbantartási szolgáltatásokat.

  • Optimalizált járműteljesítmény: a DAF márkaszervizben a jól képzett szerelők, tehergépjárműve minden aspektusát jól ismerik, és kizárólag kiváló minőségű, eredeti DAF alkatrészeket használnak fel. Járműveit optimális állapotban tartva csökken a meghibásodás esélye, így a meghibásodásból eredő késés költségekre gyakorolt hatása.

  • Járművek üzemidejének maximalizálása: figyelembe véve igényeit, járműhasználatát, a tehergépjármű konfigurációt és a hatályos jogszabályban előírt vizsgálatokat márkakereskedője a járműre és a tevékenységre legjobban illeszkedő, optimalizált karbantartási ütemtervet készít. Meghibásodás vagy más váratlan helyzet esetén tökéletesen megbízhat a DAF nemzetközi szervizhálózatában.

  • Magasabb viszonteladási érték: A DAF MultiSupport a legmagasabb műszaki színvonalat biztosítja járműve számára. Az eredeti DAF alkatrészekkel és DAF szabványok szerint végzett karbantartások és javítások értéke nem csak a nagyobb megbízhatóságban és tartósabb üzemben jelentkezik, de megjelenik a magasabb viszonteladási értékben is. A DAF magasabb maradványértéket garantál a DAF MultiSupport igénybevétele esetén.

  • Rugalmas ajánlatok: a DAF MultiSupport szolgáltatások programjának rugalmassága és a mögötte álló szervezet minősége jóvoltából minden ügyfelünknek a legjobb megoldást tudjuk nyújtani.

Ugrás a helyi MultiSupport webhelyre

Kapcsolatfelvétel a DAF MultiSupport részleggel

A DAF MultiSupport csomagok országról országra változhatnak, ezért bővebb tájékoztatásért tekintse meg az országához tartozó DAF MultiSupport webhelyeket.