TRP áttekintés

TRP – Bármilyen gyártmányú kamion – Teljes körű szolgáltatás egy helyen

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy ügyfeleink nem csak DAF kamionjaikon végeztetik el velünk a karbantartási és javítási feladatokat, hanem más gyártmányú kamionokon és/vagy pótkocsikon is. A DAF saját TRP márkája mindenféle típusú pótkocsihoz és kamionhoz kínál alkatrészeket. Ennek a megoldásnak az a legnagyobb előnye, hogy egy az egyben kínál megoldást a flotta minden karbantartási és javítási műveletére, így Ön egyszerre spórolhat időt és pénzt is.
 
TRP Truck trailer parts All makesMindent egy helyen! TRP a megbízható minőség

A TRP alkatrészek kiváló minőséget kínálnak versenyképes árakon, és ugyanazok a garancia feltételek vonatkoznak rájuk, mint a DAF alkatrészekre. Elköteleztük magunkat a minőség mellett. A TRP kínálatában ezen kívül régebbi típusú kamionokhoz és pótkocsikhoz is talál alkatrészeket, megfelelő minőségben és árkategóriában. Ön a lehető legalacsonyabb költségek mellett szeretné célba juttatni szállítmányát. Mi pedig azt szeretnénk, ha Ön ezt sikerrel tehetné meg.

TRP alkatrészek, mert:

  • Az első megálló a zökkenőmentes szállítás felé vezető úton
  • Minden kamion- és pótkocsi gyártmányhoz illő kínálat
  • A legalacsonyabb költségek mellett
  • Szerviz a kamionok és pótkocsik teljes élettartama alatt
A TRP több mint 60 000 alkatrészt kínál 26 ország 1000 márkakereskedésében. Csak néhány vezető márka: MAN, Mercedes, Renault, Iveco, Scania, Volvo.

A TRP alkatrészek szállítója a PACCAR, amely vezető kamiongyártó lévén alaposan tisztában van a flottakezelők igényeivel és a minőségi, megfelelő áron hozzáférhető alkatrészek iránti elvárásaival. A megfelelő időben szállítjuk a megfelelő termékeket.

TRP katalógus

TRP-eCatalogus-Tablet-Laptop-Phone

A tehergépkocsik és pótkocsik alkatrészeinek teljes választékával kapcsolatban nyissa meg a TRP katalógust.

Related information

MAX kártya

Max kártya

A MAX kártya ingyenes, és számos előnyt kínál DAF és TRP alkatrészek vásárlása esetén. Regisztráljon most, és kérjen saját MAX kártyát.

Bejelentkezés vagy regisztráció - MAX kártya

Vegye fel a kapcsolatot a PACCAR Parts Europe céghez

Vegye fel a kapcsolatot a DAF Trucks vállalattal

Ha tájékoztatást kér vagy kérdése van a PACCAR Parts Europe céggel kapcsolatban, küldjön nekünk e-mail üzenetet.

Vegye fel a kapcsolatot a PACCAR Parts részleggel