Miért éppen TRP?

TRP elérhetőség
A TRP program keretében minden szükséges elemet megtalál, többek közt pótkocsi- és karosszériaelemeket, fogyóeszközöket és szerszámokat. Ha megtalálta a keresett alkatrészt, csak hívja fel vagy keresse fel a legközelebbi DAF márkakereskedőt a megrendeléshez. Ők az alkatrészek széles körét tartják raktáron, és ami esetleg nincs náluk, azt legtöbbször másnapra szállítják a PACCAR Parts 24 órás expressz alkatrész-kiszállítási szolgáltatással. A DAF márkakereskedő tökéletesen tisztában van azzal, milyen kulcsfontosságú az idő az Ön tevékenységében.

A TRP program előnyei:

  • Kiváló minőség, szolgáltatás és vonzó árfekvés minden alkatrészhez.
  • Teljes körű, nemzetközi DAF garancia minden alkatrészhez. Nincs ok az aggodalomra!
  • Mindent egy helyről: nincs időrabló keresgélés – minden kamion-, pótkocsi- és műhelytartozék a DAF márkakereskedésből.
  • Minden európai DAF márkakereskedésben elérhető.
Partner a szállítmányozásban

A PACCAR Parts a TRP program mellett más módokon is támogatja a szállítmányozást. A DAF márkakereskedés is partnere ebben. Egy helyen biztosítja mindazokat a szakembereket, akik segítenek az ügyfélnek kiválasztani a legjobb tehergépkocsit, megoldani a finanszírozást, a kívánt időbeosztás szerint ütemezni a javítást, az ügyfél igényeihez igazítani a karbantartást és beszerezni a szükséges alkatrészeket és tartozékokat – mindezt egyszerűen és gyorsan. Mindent, ami ahhoz kell, hogy mozgásban maradjon és pénzt keressen.

TRP minőség

Kamionja vagy pótkocsija megérdemli a legjobb alkatrészeket. A rossz minőségű alkatrészek hamarabb elhasználódnak, és gyengébb teljesítményt nyújtanak, ami növelheti az állásidőt. A TRP termékek segítenek kiküszöbölni ezt a problémát. A TRP termékek az eredeti DAF alkatrészek választékát bővítik ki. A TRP kínálatában éppúgy megtalálhatók a pótkocsi-felfüggesztések és -tengelyek, mint a rakodórámpák vagy a műhelyben használatos fogyóeszközök. A TRP csak kiváló termékeket kínál, amelyek teljesítik a szigorú minőségi szabványokat, és a cég természetesen minden, a DAF nemzeti garanciális feltételei szerint értékesített termékért jótállást vállal.

TRP termékek rendelése

Mindent megtalál az átfogó TRP katalógusban. Csak egy telefonhívás vagy rövid látogatás a DAF márkakereskedésben, és minden szükséges alkatrész az Öné. Gondolja csak át, mennyi időt és pénzt takaríthat meg. A DAF márkakereskedő szakmai hátterének köszönhetően nem csak az alkatrészbeszerzésben, de a javítás és a karbantartás területén is számíthat rá.

TRP katalógus

TRP-eCatalogus-Tablet-Laptop-Phone

A tehergépkocsik és pótkocsik alkatrészeinek teljes választékával kapcsolatban nyissa meg a TRP katalógust.

Related information

MAX kártya

Max kártya

A MAX kártya ingyenes, és számos előnyt kínál DAF és TRP alkatrészek vásárlása esetén. Regisztráljon most, és kérjen saját MAX kártyát.

Bejelentkezés vagy regisztráció - MAX kártya

Vegye fel a kapcsolatot a PACCAR Parts Europe céghez

Vegye fel a kapcsolatot a DAF Trucks vállalattal

Ha tájékoztatást kér vagy kérdése van a PACCAR Parts Europe céggel kapcsolatban, küldjön nekünk e-mail üzenetet.

Vegye fel a kapcsolatot a PACCAR Parts részleggel