20 éves a PACCAR Parts TRP programja

20 éves a PACCAR Parts TRP programja

300-ról több mint 72 000 cikkre bővülő kínálat

A PACCAR Parts 1994-ben mutatta be Truck and Trailer Parts (TRP) programját a „One Stop Shop” (teljes körű szolgáltatás egy helyen) stratégiája keretében, amelynek köszönhetően az üzemeltető a teljes flottájához szükséges valamennyi elemet egyetlen helyen igénybe veheti. Az elmúlt húsz évben a TRP program a tehergépkocsi- és pótkocsigyártmányok univerzális alkatrészei tekintetében olyan piacvezető termékkínálattá nőtte ki magát, amelynél nincs professzionálisabb.

Kétségtelen, hogy a PACCAR Parts a TRP-vel együtt minden igénynek megfelel, és ezt mi más igazolná jobban, mint a gyors növekedés és a termékportfólió fejlődése. 1994-ben a termékválaszték mindössze 300 tételből állt, amelyek kizárólag a pótkocsik javítási és karbantartási célját szolgálták. 1998-ban ez a csoport kiegészült a műhelyekben használt fogyóeszközök igen széles skálájával (1400 cikk), ideértve többek között a szerszámokat és a kenőanyagokat is. 2001-ben a termékválaszték a különféle tehergépkocsik univerzális alkatrészeinek teljes kínálatával bővült, ideértve a légrugókat és a fékalkatrészeket. A növekedés azóta sem állt meg. A termékkínálat legújabb cikkei között szerepelnek például a légmagos és elektromos tekercsek és a LED-es világítással összefüggő termékek.

A PACCAR Parts TRP programja jelenleg 72 000 cikket foglal magában, melyek 17 termékcsoportra különülnek el. Egy-egy termékcsoport a tehergépkocsi-piacon használt univerzális alkatrészek és tartozékok a maga nemében legszélesebb termékválasztékát testesíti meg. A programban mind az ezer európai DAF-márkakereskedő helyszín részt vesz, szervizelési szolgáltatásokat is biztosítva. A mindenre kiterjedő digitális TRP-katalógust itt találja: www.daf.com/trp.

Maximális hatékonyság

„Minőségi alkatrészek különféle tehergépkocsi- és pótkocsigyártmányokhoz, valamint a műhelyeknél használt fogyóeszközök széles választéka – mindez egy helyen: a DAF-márkakereskedőnél” – foglalta össze Dick Leek, a PACCAR Parts Europe ügyvezető igazgatója. „Az egyedi TRP programmal a szállítmányozók tovább növelhetik hatékonyságukat.”