DAF cserealkatrészek

A DAF cserealkatrész-kínálata az ágazatban a legnagyobb
A DAF számos összetevőhöz, például az indítómotorokhoz, generátorokhoz és sebességváltókhoz nyújt minőségi alternatívát. Ezek ún. eredeti DAF cserealkatrészek. A DAF rendelkezik az ágazatban a legnagyobb cserealkatrész-kínálattal.

A cég saját gyártóüzeme foglalkozik a használt DAF összetevők beépítésével, a termékfejlesztési részleg felügyelete alatt.

Az eredeti DAF alkatrészekhez hasonlóan az eredeti cserealkatrészek is megfelelnek a legszigorúbb minőségi szabványoknak. Az újragyártás és a tesztelés az eredeti DAF szabványok alapján történik. Így a cserealkatrészek minősége azonos az eredeti összetevőkével. Éppen ezért az eredeti DAF cserealkatrészekre azonos garancia-feltételek vonatkoznak, mint az új DAF alkatrészekre.

Az alkatrészek újrafelhasználása környezetkímélő megoldás, és jelentős költségmegtakarítást tesz lehetővé. Az eredeti DAF cserealkatrészek segítségével csökkentheti működési költségeit: cseréljen gyorsan, kedvező áron akár teljes összetevőrendszereket.

Related Information

MAX kártya

Max kártya

A MAX kártya ingyenes, és számos előnyt kínál DAF és TRP alkatrészek vásárlása esetén. Regisztráljon most, és kérjen saját MAX kártyát.

Bejelentkezés vagy regisztráció - MAX kártya

Vegye fel a kapcsolatot a PACCAR Parts Europe céghez

Vegye fel a kapcsolatot a DAF Trucks vállalattal

Ha tájékoztatást kér vagy kérdése van a PACCAR Parts Europe céggel kapcsolatban, küldjön nekünk e-mail üzenetet.

Vegye fel a kapcsolatot a PACCAR Parts részleggel