Használt járművek

DAF_Hungarotruck_Used_center_940

DAF First Choice minősített használt járművek

DAF-Hungarotruck-used-trucks-office-2-640
Mintha újat venne

Mi a Hungarotrucknál a használtjármű-értékesítést is kiemelt fontossággal kezeljük. Évente mintegy 1300 használt tehergépkocsit számítunk be az új járművek értékesítése kapcsán, és ezzel a DAF nemzetközi hálózatában Közép-Európa legnagyobb használtjármű-központjával büszkélkedhetünk. Jelenleg a használt teherautók mintegy negyedét adjuk el hazánkban közvetlenül az üzemeltetőknek, azonban célunk, hogy ezt az arányt tovább növeljük. A magyarországi üzemeltetőknek különösen előnyös, ha a First Choice kínálatából választanak.
 
DAF_Hungarotruck_usedtrucks3
A First Choice program a DAF nemzetközi hálózatában a minősített használt járműveket foglalja magában. Ezek a tehergépkocsik ötévesnél nem idősebbek, futásteljesítményük nem haladja meg az ötszázezer kilométert és sikeresen megfelelnek az átfogó, kétszáz pontos átvizsgáláson. Ennek megfelelően a DAF fél év hajtásláncgaranciát vállal a First Choice minősítésű használt járművekre, amelyekre az ügyfelek javítási és karbantartási szerződést is köthetnek.

DAF_Hungarotruck_usedtrucks2
Megújult telephelyünkön a minősített használt járművek értékesítéséhez méltó színvonalú kiszolgálási körülményeket is biztosítunk. Az udvar elkülönített területén sorakoznak az eladásra kínált használt tehergépkocsik, amelyek kipróbálására is lehetőségük nyílik az érdeklődőknek, emellett pedig igényesen berendezett, tágas tárgyalók és felkészült, tapasztalt értékesítők várják az ügyfeleket. Nálunk a használt járművet keresők is ugyanolyan fogadtatásban és kiszolgálásban részesülnek, mint az új tehergépkocsit vásárlók.

DAF_Hungarotruck_usedtrucks1

Használt jármű-értékesítőink:

Csuti József
DAF_HT_Csuti_Jozsef
+36 30 821 3016
Dalman Péter
DAF_HT_Dalman_Peter
+36 30 338 2209