Legutóbbi új teherautó átadásaink

 • Beigazolódott dicséretek

  Már tíz DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontató üzemel a Sped-Pack Logistics Kft. flottájában

  Tavaly szerezte be első DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatóit a Sped-Pack Logistics Kft., amely a kedvező tapasztalatok hatására idén májusban hat ilyen modellt állított munkába. Így már tíz új generációs XF dolgozik a járműipari beszállítást végző vállalkozás flottájában.

 • Két DAF CF Electric a németországi Rhenus Logistics számára

  Két tisztán elektromos hajtásrendszerű nyergesvontatót adott át a DAF Trucks Németországban a Contargo társaságnak, amely a vezető nemzetközi Rhenus Group teljes tulajdonú leányvállalata. A VDL elektromos hajtástechnikájával szerelt DAF CF Electric modellek a német Alsó-Rajna-régió belső szárazföldi termináljai körüli konténerszállításban dolgoznak majd. A Contargo által átvett két tehergépkocsi az első két Németországban üzembe helyezett DAF CF Electric, egyben a széleskörű közúti tesztprogram hatodik és hetedik járműve.

 • A DAF bővíti építőipari szegmensének kínálatát

  Új változatú alvázak, új tengelyek

  Annak érdekében, hogy a DAF Trucks az üzemeltetőket még inkább az igényeik szerint kialakított járművekkel láthassa el, új járműkonfigurációkkal, például a dupla hajtású ikertengellyel és kormányzott hátsó követőtengellyel szerelt 8x4 hajtásképletű alvázzal bővíti kínálatát. A DAF bevezet egy 10 tonnás első tengelyt, illetve egy teljesen új 7,5 tonnás emelőtengelyt is. Az új termékek igazolják, hogy a DAF bővíteni kívánja termékkínálatát az alvázas szegmensben – legfőképpen az építőipari járműveket szem előtt tartva.

 • Elkészült a DAF CF 480 8x4 billenőfelépítményes statikus demojármű

  Élmény vele a munka

  Idén várhatóan tovább erősödik az építőipar hazánkban, így a billencs-tehergépkocsik iránt is nagy a piaci érdeklődés. A Hungarotruck Kft. ezért elkészítette DAF CF 480 8x4 demojárművét lengyel KH-Kipper billenőfelépítménnyel felszerelve, hogy az érdeklődők testközelből is megismerkedhessenek a holland márka építőipari teherautóinak sajátosságaival. Tapasztalt billencses gépkocsivezető közreműködésével már bányában is ízelítőt adott képességeiből a jármű.

 • Transemex újabb 10 db DAF XF beszerzése

  Gazdaságos megújulás

  A törökországi fuvarozás specialistájának számító Transemex Kft. ismét a DAF vontatóit választotta flottája korszerűsítésekor. A cég ezúttal tíz darab XF vontatót szerzett be, elsősorban gazdaságossági szempontok és a sofőrök elvárásainak figyelembevételével.

 • Tíz új DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatót szerzett be a Derby cégcsoport

  Egyre gazdaságosabbak

  Több mint tíz éve rendszeresen kerülnek DAF nyerges vontatók a Derby Trans Kft., illetve a Derby Logistics Kft. flottájába. Idén februárban öt-öt XF 480 Super Space Cab modellt szerzett be a két cég, amelyeket még ebben az évben várhatóan további körülbelül tíz ugyanilyen jármű követ majd.

 • A DAF segít az Albert Heijn áruházláncnak átállni az elektromos járművekkel történő áruszállításra

  Elektromos és hibrid tehergépkocsik a Simon Loos és a Peter Appel Transport vállalatnak

  A DAF Trucks segít a holland Albert Heijn áruházláncnak, hogy a jövőben elektromos járművekkel szállítsa az árut üzleteibe. A DAF már át is adta az első elektromos tehergépkocsikat az Albert Heijn szállítmányozóinak, a Simon Loos és a Peter Appel Transport vállalatnak. Ezzel elkezdődött egy hosszú távú üzemi teszt, mely során három teljesen elektromos tehergépkocsit és két hálózatról tölthető hibrid tehergépkocsit próbálnak ki élesben — utóbbiakat Európában elsőként.

 • A Jumbo átveszi az első DAF CF Electric járművet

  Nagyszabású üzemi tesztelés kezdődik

  A DAF Trucks ma leszállította az első teljesen elektromos tehergépkocsit a Jumbo nevű holland áruházláncnak. A CF Electric típust a DAF és a VDL közös vállalkozásban fejlesztette, és a Jumbo ezzel látja el áruházait Hollandia déli részén. A Jumbo vezérigazgatójának, Frits van Eerdnek a DAF CF Electric kulcsait a DAF Trucks elnöke, Harry Wolters adta át Willem van der Leegte, a VDL Groep elnök-vezérigazgatójának jelenlétében

 • Ismét az „Év Flottateherautója” a DAF LF

  Immár a második egymást követő évben nyerte el a DAF Trucks terítőfuvarozásra készült, piacvezető DAF LF sorozata a brit „Év Teherautója” („Truck of the Year”) kitüntetést a 2018-as Haszonjármű-flottadíjak (Commercial Fleet Awards) közül. Az idén ez már a DAF ötödik csúcsszintű elismerése az európai piacokon.