Legutóbbi új teherautó átadásaink

 • Újabb DAF járművek a csapatban

  Egy-egy DAF XF 480 SSC nyerges vontatót vett át a Várda Garden 2001 Kft. és a Lili Transz Plusz Kft.

  Egyre nagyobb arányt képviselnek a DAF XF járművek a közösen, cégcsoportként tevékenykedő Várda Garden 2001 Kft. és Lili Transz Plusz Kft. flottájában a kedvező tapasztalatok hatására. A két cég ügyvezető igazgatói idén már három XF 480 Super Space Cab modellt állítottak munkába.

 • Három évtized a DAF-fal

  Idén már harminc új DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatót szerzett be a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft.

  Közel harminc évvel ezelőtt szerezte be első DAF tehergépkocsiját az idén 30 éves K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft., és a cég azóta is rendületlenül kitart a holland márka mellett. A folyamatosan fejlődő és egyre színesebb profilú vállalkozás idén már harminc új DAF XF 480 Super Space Cab vontatót vett át, ezek egyikét éppen a Hungaroringen tartott kamion-Európa-bajnokság hétvégéjét kísérő Kamionfesztiválon.

 • Hatékony vezércsere

  Kiss Dávidot Szentpáli-Gavallér Péter váltja a DAF Hungary Kft. és a Hungarotruck Kft. élén

  Kiss Dávid, a DAF Hungary Kft. és a Hungarotruck Kft. ügyvezető igazgatója 2019. július 1-jétől átadja posztját Szentpáli-Gavallér Péternek, aki az elmúlt két évben a PACCAR cégcsoport ausztráliai leányvállalatánál ért el szép sikereket. Kiss Dávid pedig a PACCAR Parts Europe értékesítési igazgatójaként folytatja pályafutását.

 • A 2019-es „Év Flottateherautója” díjban részesült a DAF XF

  A DAF XF elnyerte a tekintélyes MT Awards 2019-es „Év Flottateherautója” („Fleet Truck of the Year 2019”) kitüntetését az Egyesült Királyságban. Az elismerés számos európai ország csúcsdíjait követte a piacvezető tehergépkocsi-sorozat számára.

 • Egy új DAF CF 480 FAQ mobilsiló-állító tehergépkocsit vett át a Steyrer-Sped Kft.

  Sorozatgyártású specialitás

  Miután a 2017-ben munkába állított, rendkívül különleges DAF CF 460 FAQ Space Cab 8x2/6 mobilsiló-állító tehergépkocsival meggyőző tapasztalatokat szerzett az ömlesztett építőanyagok fuvarozására szakosodott Steyrer-Sped Kft., idén júniusban átvett egy ugyanilyen járművet, azonban már az új generációs, 480 lóerős motorral.

 • Beigazolódott dicséretek

  Már tíz DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontató üzemel a Sped-Pack Logistics Kft. flottájában

  Tavaly szerezte be első DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatóit a Sped-Pack Logistics Kft., amely a kedvező tapasztalatok hatására idén májusban hat ilyen modellt állított munkába. Így már tíz új generációs XF dolgozik a járműipari beszállítást végző vállalkozás flottájában.

 • Két DAF CF Electric a németországi Rhenus Logistics számára

  Két tisztán elektromos hajtásrendszerű nyergesvontatót adott át a DAF Trucks Németországban a Contargo társaságnak, amely a vezető nemzetközi Rhenus Group teljes tulajdonú leányvállalata. A VDL elektromos hajtástechnikájával szerelt DAF CF Electric modellek a német Alsó-Rajna-régió belső szárazföldi termináljai körüli konténerszállításban dolgoznak majd. A Contargo által átvett két tehergépkocsi az első két Németországban üzembe helyezett DAF CF Electric, egyben a széleskörű közúti tesztprogram hatodik és hetedik járműve.

 • A DAF bővíti építőipari szegmensének kínálatát

  Új változatú alvázak, új tengelyek

  Annak érdekében, hogy a DAF Trucks az üzemeltetőket még inkább az igényeik szerint kialakított járművekkel láthassa el, új járműkonfigurációkkal, például a dupla hajtású ikertengellyel és kormányzott hátsó követőtengellyel szerelt 8x4 hajtásképletű alvázzal bővíti kínálatát. A DAF bevezet egy 10 tonnás első tengelyt, illetve egy teljesen új 7,5 tonnás emelőtengelyt is. Az új termékek igazolják, hogy a DAF bővíteni kívánja termékkínálatát az alvázas szegmensben – legfőképpen az építőipari járműveket szem előtt tartva.

 • Elkészült a DAF CF 480 8x4 billenőfelépítményes statikus demojármű

  Élmény vele a munka

  Idén várhatóan tovább erősödik az építőipar hazánkban, így a billencs-tehergépkocsik iránt is nagy a piaci érdeklődés. A Hungarotruck Kft. ezért elkészítette DAF CF 480 8x4 demojárművét lengyel KH-Kipper billenőfelépítménnyel felszerelve, hogy az érdeklődők testközelből is megismerkedhessenek a holland márka építőipari teherautóinak sajátosságaival. Tapasztalt billencses gépkocsivezető közreműködésével már bányában is ízelítőt adott képességeiből a jármű.

 • Transemex újabb 10 db DAF XF beszerzése

  Gazdaságos megújulás

  A törökországi fuvarozás specialistájának számító Transemex Kft. ismét a DAF vontatóit választotta flottája korszerűsítésekor. A cég ezúttal tíz darab XF vontatót szerzett be, elsősorban gazdaságossági szempontok és a sofőrök elvárásainak figyelembevételével.