Legutóbbi új teherautó átadásaink

 • A Jumbo átveszi az első DAF CF Electric járművet

  Nagyszabású üzemi tesztelés kezdődik

  A DAF Trucks ma leszállította az első teljesen elektromos tehergépkocsit a Jumbo nevű holland áruházláncnak. A CF Electric típust a DAF és a VDL közös vállalkozásban fejlesztette, és a Jumbo ezzel látja el áruházait Hollandia déli részén. A Jumbo vezérigazgatójának, Frits van Eerdnek a DAF CF Electric kulcsait a DAF Trucks elnöke, Harry Wolters adta át Willem van der Leegte, a VDL Groep elnök-vezérigazgatójának jelenlétében

 • Ismét az „Év Flottateherautója” a DAF LF

  Immár a második egymást követő évben nyerte el a DAF Trucks terítőfuvarozásra készült, piacvezető DAF LF sorozata a brit „Év Teherautója” („Truck of the Year”) kitüntetést a 2018-as Haszonjármű-flottadíjak (Commercial Fleet Awards) közül. Az idén ez már a DAF ötödik csúcsszintű elismerése az európai piacokon.

 • Boda Gábor Európa 11 legjobb DAF-értékesítője között végzett az Év értékesítője versenyen Eindhovenben

  Magyar értékesítő az európai élvonalban

  December 5-én a DAF központjában, Eindhovenben ünnepélyes keretek között tüntették ki az európai DAF márkakereskedések 11 legeredményesebb tehergépkocsi-értékesítőjét az Év értékesítője díjjal. Magyarországról a Hungarotruck Kft. egyik munkatársa, Boda Gábor is bekerült a legjobbak közé. Az elismerő díjat Richard Zink, a DAF Trucks marketing- és értékesítési igazgatója adta át.

 • Újabb 1500 DAF XF a Girteka Logistics számára

  Kiváló üzemeltetési tapasztalatai alapján további 1500 DAF XF tehergépkocsit rendelt a vezető európai szállítmányozási vállalat, a Girteka Logistics, aki korábban, az év folyamán már átvette első 500 DAF XF nyergesvontatóját.

 • Öt DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatót állított a flottájába a Szuro-Trade Kft. Kompromisszumok nélkül

  Elsősorban ömlesztett mezőgazdasági áruk nemzetközi fuvarozásával foglalkozik a Szuro-Trade Kft. szállítmányozási üzletága, ezért könnyű, de erős és tágas fülkéjű nyerges vontatókra van szüksége. Az új generációs DAF XF kiválóan megfelel erre a célra is, ezért a nyíregyházi vállalkozás nemrég öt XF 480 Super Space Cab modellt szerzett be. A kedvező tapasztalatok hatására hamarosan ezeket további DAF vontatók követhetik.

 • Idén újabb tíz DAF XF 480 Super Space Cab nyerges vontatót szerzett be a Botlik-Trans Kft.

  „Jó érzés fog el, ha meglátom a DAF-okat”

  Csak három évvel ezelőtt ismerkedett meg a táti Botlik-Trans Kft. a DAF márkával, és már a flotta nyerges vontatóinak mintegy harmada XF típusú. A nagy múltú és az utóbbi években dinamikusan fejlődő családi vállalkozás vezetése a DAF járműveivel éppúgy elégedett, mint a szolgáltatásaival.

 • A DAF Trucks elnyerte a tekintélyes „Computable Award 2018” díjat

  Háromdimenziós tehergépkocsi-konfigurátora (3D DAF Truck Configurator) kifejlesztéséért a DAF Trucks elnyerte a tekintélyes „Computable Award 2018” kitüntetést. Az új, legkorszerűbb web-eszköz immár optimális tehergépkocsijuk online konfigurálását is lehetővé teszi a DAF ügyfelei számára. A Computable Awards elismerései Hollandia legjelentősebb IT-díjai, amelyeket az IT-szakemberek alkotta zsűri és a Computable magazin olvasói szavazatai alapján ítélnek oda. A DAF az „Év Digitális Fejlesztése” („Digital Innovation of the Year”) kategória mezőnyében diadalmaskodott.

 • A DAF bemutatja új ruha és kiegészítő kollekcióját

  Férfiaknak. Nőknek. Gyermekeknek. Sportimádóknak. Üzletembereknek. Mindennapi használatra. A DAF Trucks vadonatúj ruházati és kiegészítő termékcsaláddal örvendezteti meg óriási rajongótáborát. Most jelenik meg az a sorozat is, amely a DAF 90. évfordulójának megünneplésére született meg. Az új kollekció már elérhető a DAF internetes áruházában: www.dafshop.com

 • A DAF XF nyerte el az „Év Teherautója” díjat Észak-Írországban

  A DAF XF nyerte el az „Év Teherautója” („Truck of the Year”) díjat Észak-Írország első számú szállítmányozási szakmai eseménye, az Export & Freight Transport & Logistics Awards 2018 alkalmával.

 • Innovatív elektromos tehergépkocsik mutatják a jövőbe vezető utat

  DAF tehergépkocsik a 2018-as IAA kiállításon Hannoverben

  „Múltbeli örökségünkre büszkén, a jelenben elért sikerekre építkezve, optimistán tekintünk a jövőbe” – ez a DAF mottója a szeptember 20-tól 27-ig megrendezésre kerülő 2018-as hannoveri IAA kiállításon. A rendezvényen a DAF Trucks piacvezető termékeinek és szolgáltatásainak teljes választékát bemutatja. Ezek az újdonságok vállalatunk innovatív szállítmányozási megoldások fejlesztésében szerzett 90 éves tapasztalatának eredményeként születtek meg. A DAF piacvezető a vontatók szegmensében, és első helyen áll az üzemanyag-hatékonyság, a rendelkezésre állás, a megbízhatóság és a járművezetői kényelem szempontjából. A DAF a minőségi hajtáslánc területén betöltött vezető pozícióját - az Európa legnagyobb tehergépkocsi kiállításán bemutatásra kerülő fejlett és innovatív LF Electric, CF Electric és CF Hybrid tehergépkocsik bizonyítják, hogy fontos szerepet töltenek be a DAF fuvarozástechnikát formáló döntéseinek meghozatala során.