Legutóbbi új teherautó átadásaink

 • A DAF Trucks bemutatja korlátozott darabszámú 90th Anniversary Edition modelljét

  A DAF Trucks bemutatja új XF sorozata korlátozott darabszámú 90th Anniversary Edition változatát, amely azon alkalomból született, hogy a holland Hub van Doorne 90 esztendeje alapította meg a mára Európa egyik legsikeresebb tehergépkocsi-gyártójává fejlődött DAF márkát. A különleges jubileumi modell prémiumszínvonalú felszereltséggel, exkluzív dekormotívumokkal és igényes külső dizájnelemekkel, valamint – még jobban kiemelve exkluzív stílusát – a kategóriavezető Super Space vezetőfülkével és a PACCAR legerősebb, 530 LE/390 kW teljesítményű MX-13 motorjával érkezik.

 • Negyed évszázada csakis DAF

  Január első felében, ünnepélyes körülmények között vette át flottája legújabb tagjait Áchim Mihály Miklós, az ÁCHIM + ÁCHIM Kft. ügyvezető igazgatója. A vállalkozás az elmúlt huszonöt évben kizárólag DAF márkájú tehergépkocsikat vásárolt.

 • Új DAF XF tehergépkocsikat szerzett be a Primafrio

  Spanyolország élenjáró fuvarozóvállalata, a Primafrio nemrég 280 DAF XF tehergépkocsit állított munkába. „Az első körben beszerzett 30 XF kiváló megbízhatósága és üzemanyag-fogyasztása alapján további 250 járművet vettünk át” – mondta Juan Conesa, a Primafrio ügyvezető igazgatója. „Ezek a nagyszerű új teherautók annak a tervünknek a részét képezik, hogy tovább bővítjük üzleti tevékenységünket Európa-szerte.”

 • Új DAF CF 460 FAQ silóállító tehergépkocsi a Steyrer-Sped Kft. flottájában

  Igazi különlegesség

  Egy rendkívül különleges DAF CF 460 FAQ Space Cab 8x2/6 silóállító tehergépkocsi állt munkába október közepén az ömlesztett építőanyagok fuvarozására szakosodott Steyrer-Sped Kft. járműparkjában.

 • Belföldi rekord

  Egyedülállóan jó üzemanyag-fogyasztást ért el az új DAF XF egy háromhetes magyarországi közúti üzemeltetői teszt során

  Nemrég egy nemzetközi, hosszú távú közúti összehasonlító teszt során bizonyította az új DAF XF, hogy több mint hét százalékkal javult az üzemanyag-fogyasztása elődjéhez képest. Most pedig egy belföldi, sok rakodással járó, országúti szakaszokat is tartalmazó, három hétig tartó üzemeltetői teszten ért el kiváló eredményt az új XF. A 480 lóerős, Super Space Cab fülkéjű, mega kivitelű modell 36 tonna átlagos összgördülőtömeg mellett 25,4 liter gázolajat fogyasztott el száz kilométerenként.

 • A DAF Trucks részt vesz az Egyesült Királyság tehergépkocsi-konvojozási kísérletében

  A DAF Trucks részt vesz majd egy kétéves tehergépkocsi-konvojozási kísérletben az Egyesült Királyságban, amelyet a TRL, az Egyesült Királyság közlekedési kutatólaboratóriuma vezet. Partnereivel, a TNO-val, a Ricardóval és a DHL logisztikai vállalattal együtt a DAF Trucksot az Egyesült Királyság közlekedési minisztériuma választotta ki az autópályákat kezelő Highways England vállalattal közösen, hogy tapasztalatokat szerezzenek a tehergépkocsi-konvojozással Anglia stratégiai közúthálózatának kijelölt szakaszain. Az első konvojozó DAF tesztjárművek a tervek szerint az elkövetkező hónapokban kezdik meg kísérleti üzemelésüket az Egyesült Királyságban.

 • Kinevezések a DAF igazgatótanácsában

  Október 1-jei hatállyal szervezeti változások lépnek életbe a DAF Trucks N.V. igazgatótanácsán belül

 • Maximális bizalommal

  Mintegy 400 új DAF XF, illetve CF nyerges vontatót szerez be a Révész Cégcsoport az elkövetkező egy évben

  Egy közel tíz éve fennálló stratégiai együttműködés keretében a Révész Cégcsoport szinte csak DAF tehergépkocsikat üzemeltet. Ennek legújabb mérföldköveként egy éven belül mintegy 400 új generációs, elődjénél hét százalékkal üzemanyag-takarékosabb DAF XF, illetve CF nyerges vontatót állít munkába a legnagyobb tisztán magyar tulajdonú logisztikai vállalat. Az első tíz járművet augusztus 27-én, a Hungaroringen, a Kamion Európa-bajnokságot kísérő Kamionfesztiválon vette át ünnepélyes keretek között Révész Bálint, a cégcsoport alapítója, tulajdonosa és első számú vezetője.

 • Az új DAF LF: Pure Excellence

  DAF számos innovációt vezet be az LF esetében, ennek köszönhetően a 7,5–19 tonnás kategóriában megerősödik a tehergépkocsi-iparágban betöltött vezető pozíciója. Az innovációk között megtalálható egy új 3,8 literes PACCAR motor és a gyorsabb hajtásláncok kiválasztásának lehetősége a maximális üzemanyag-hatékonyság érdekében. Ugyanakkor a külső és a beltér kialakítása igazodik az új CF és XF járművekéhez, és az egész DAF járműválaszték tükrözi a „Pure Excellence” kiválóságot.

 • Szakszerűen végzett közúti összehasonlító teszt során igazolta a DAF az új XF több mint hét százalékos üzemanyagfogyasztás-csökkenését

  Bizonyítottan takarékosabb

  Amikor a DAF idén tavasszal bemutatta az átfogóan megújult XF típust, a számos újításnak köszönhetően hét százalékkal kisebb üzemanyag-fogyasztást ígért a gyártó az elődhöz képest. Majd június elején egy Hollandia és Magyarország között egy jelenlegi XF és egy Új XF demószerelvénnyel nagyon pontosan végzett közúti teszt során ennél is nagyobb, 7,2, illetve 7,4 százalékos fogyasztáscsökkenést igazoltak a gyári szakemberek.